everytime we touch

ååh jag är så taggad inför hultan! ni kan nog inte fatta. jag och sofia kassman planerar hela tiden, micke, omario och della blir snart tokiga på oss för att vi är så övertaggade. =) äääh det ska man väl vara?

igår skolkade jag från skolan för att hjälpa min syster inför hennes fotografering. jag sminkade och fixade håret, sen gick vi till studion. hon blev fotograferad för tidningen föräldrar och barn. jag fick hjälpa till att reflektera ljuset och så. jätteroligt! hon var så himla fin, solen sken och allt var drömkul. vi var superglada efteråt, jag längtar till augustinumret kommer.. :)

helgen blev ovanligt lugn! så himla skönt. dröm att vara helt ledig en helg, utan varken fotboll eller jobb. jag njöt av att inte vara bakis någonting. jag kan inte minnas sist jag hade en hel helg utan några måsten. vi hade visserligen match i fredagskväll, 11-1 vann vi med. helt sjukt. jag lyckades peta in 5 mål. haha! kaos. nästa match är fredagkväll på maggangräs 18.00, be there.

nu ska jag iväg och slänga skräp, panta burkar och fixa. sånt man måste göra när man har ett eget hushålle ;)

ouff

jag vet inte varför jag utsätter mig för att blogga nu, jag är så trött så jag tror jag svimmar. OUFF var den enda rubriken jag fick fram. haha!

gårkvällen var iaf hur trevlig och rolig som helst.  efter jobbet gick jag och ida hem till henne för att fixa oss lite, sen fick vi skjuts av hennes snälla föräldrar hem till jasmos passningshus. väl där höll tjejerna på för fullt med maten. efter lite bilkörning hit och dit öppnade jag en smirre och en var det in i dimman kan man väl säga. en riktigt spårad kväll blev det.

DRÖMGOD mat, tessan ville inte ha någon förrätt så hon tog på sig att grilla. tacktacktack! efter middagen körde vi lambo, brunetterna vs. blondinerna, vi blondiner vann stort pga tessans misstag. haha.

efter ett par timmar var det dags att dra vidare, 2/3 drog till tegel, vi ville till kassman. vi stannade kvar och försökte få tag på en taxi. två timmar senare var taxin äntligen framme. drömskön chaffis, vi fick åka en för mycket och välja musik. inte dåligt! hemma hos kassman var det spårat som vanligt. typ där nångång blev det svart. jag tog den sista shotten vid 5-tiden. vi gick och la oss typ då, sen ringde klockan ett par timmar senare. jobbdags.

för sliten. drack en resorb och försökte piggna till lite. väl på jobbet mådde jag som förtjänat.

hursom, det var en drömkväll! det är det iofs alltid med mina tjejer, men ändå. imorrn match 20-22. woho vilken fredagkväll!

RSS 2.0