Lights will guide you

Idag är jag trött. När vi kom ut från föreläsningen idag blåste det verkligen isbjörnar, och regnet piskade oss i ansiktet. Som tur var hade jag bilen i Bergshamra, annars hade jag väntat tills någon hade vägarna förbi.

Men gårkvällen då. Drööm skulle sammanfatta allt väldigt bra, men det är väl kanske roligare om jag utvecklar det lite... Efter skoshopping i stan tog jag tunnelbanan till Sundbyberg. Väl där fanns det tusen olika uppgångar och nergångar och trappor. Jag försökte med hundra av dom innan jag tillslut hittade rätt. Då var det ca 5 min innan bussen skulle gå och på dom minutrarna skulle jag systema. Men jag hann! Fann Jasmina med ett päron på Eltel. Räknade sekundrarna innan Jasm fick sluta, sen åkte vi tillbaka till stan. Smirrade lite på tunnelbanan, kändes sisådär eftersom det var rusningstid, men vad fasiken, vi skulle ju på Håkan! Väl framme på Cirkus åt vi en dröömgod mingeltallrik och drack ett glas vin. Hann med ytterligare en öl/cider innan konserten skulle börja. Åååh vilken bra konsert. Håkan var verkligen sjukt grym som vanligt, man blir ju så lycklig av honom. Dock körde han i princip samma show som på Hultsfred i somras, alltså samma skämt och mellansnack. Sånt blir jag lite matt av, men det var bra ändå. Efter konserten tog vi en drink med Erik & Erik på Fridays, innan det blev taxi hem. Drömkväll, tack Jas... =)

Tobismingel

drömmysväder idag. jobbar i tobis, det är undebart att sitta härinne i värmen och bara vara. inte så mycket kunder idag så jag har all tid i världen till andra bra grejer. kom på den briljanta idén imorse att jag skulle ta med mig datorn hit, det var ju ett utmärkt tidsfördriv, men det har tydligen fört med sig att jag inte pluggar någonting. ska ta tag i det snart.

ikväll ska vi ut på en motionsrunda, springa eller gå. skönt och välbehövligt, vi ska ju springa milen varannan dag i december med laget. fyyyfasiken. jag och josse har redan uberångest, vi är inte så mycket för det där med att löpa. men vi får börja ladda mentalt, på en månad borde man hinna bygga upp både kondisen samt psyket. vi får se :)

imorgon är det håkan med älsklingjasmina. jag är äntligen laddad, har varit lite orolig för om jag skulle bli det eller ej... först ska jag jobba här i tobis mellan 9-11, sedan skola 12-14, sedan bär det av mot stan för att mingla lite på Eltel hos Jasmo, och sedan mingeltallrik med vin på Cirkus innan Håkan börjar. drömdrömdröm. Jag ser mest framemot Det är så jag säger det, För en lång lång tid och För sent för Edelweiss. Gaaah nu måste jag lyssna lite på youtube. 

IMORGON KOMMER DRÖMEMME HEM!                                    

                                                                              

Färjan

jag sitter bänkad varje måndagskväll, suupernervös under hela programmet ifall att någon av oss skulle dyka upp. hittills har vi inte gjort det(förutom tessan då, HAHA), så det är skönt. jag vill helst inte visa upp mitt ickenyktra tillstånd för hela svenska folket.

idag har vi börjat en ny delkurs, barnlitteratur. det verkar jätteroligt! har varit på bibblan och lånat en massa böcker som jag ska plöja igenom de närmsta dagarna. däribland nils holgersson, barnen ifrån frostmofjället och kattresan. närmre fram ska vi läsa pippi, alfons och harry potter. dröm! dock vet jag inte om jag har någon vidare lust att läsa harry potter, det får micke sköta i det här hushållet. han har redan lovat att berätta lite om boken istället för att jag ska läsa den. :)

idag mår jag(och mina vänner också som jag har förstått det) bättre. jag har ju egentligen inget att må dåligt över, förutom att jag lider med de andra, men det känns ändå lättare idag på något vis. jag antar att det är för att jag har pratat med dom, och dom lät glada. mycket skönt att höra. nu ser jag verkligen fram emot håkan hellström på onsdag, och det gör jasmina med. vi har bestämt att om vi känner för det så dricker vi ett glas vin innan, annars struntar vi i det. vi pratade om utgång förut efter konserten, och även det får vi se sen om vi orkar med. mycket skönt att inte känna några som helst krav.

idag har jag och micke storhandlat, och vi handlade för alldeles för mycket pengar. men då fick vi ett fotbad, fyra fina växter med krukor, tidningar, en almanacka, shampoo och balsam samt en massa mat. så det var nog inte så farligt, men det känns alltid tungt precis då.

nu ska vi mysa med fotbad, värmekudde och glass. jag håller på att baka bröd också, hoppas att det blir gott. puss!


söndag

oj vad trött jag är. jag orkar inte med allt längre. det är alldeles för mycket som händer hela tiden, den här veckan är det håkan på onsdag, fira maria på fredag samt kryssning på lördag. alla tre sakerna är ju superroliga och jag ser ju fram emot allt egentligen, men jag orkar inte. det är bara för mycket nu. alla runt omkring mig mår dåligt, och igår brast det. jag vill ha lugn. en helt ledig helg utan några som helst krav.

gårkvällen var hyfsat rolig, tills dess att en vän blev ledsen. fan, kan hon inte bara få må bra? jag hoppas att det ska lösa sig snarast.

när vi var utanför tegel igår hände en jätteläskig sak. vi såg på avstånd hur en kille trycker ner sin tjej mot asfalten och skriker åt henne. hon skrek att han skulle sluta, vilket han inte gjorde. alla vi som såg sprang dit och drog bort honom, varpå han börjar veva och skrika åt oss. micke fick en smäll på näsan så att han började blöda, catrine blev nerknuffad i marken osv. vilken jäkla idiot! och den stackars tjejen blev såklart chockad, men sa ändå åt oss att sluta. han måste ha hjärntvättat henne ordentligt. tegelvakterna kom dit efter ett tag, och vi berättade vad som har hänt. vet ni vad vi fick till svar? - han får väl göra vad han vill med sin tjej. VA?! vad är det för resonemang? hur kan en vakt säga så? efter en stund såg vi en polisbil som åkte förbi, så vi stoppade dom och berättade. dom sa typ jaha, och åkte iväg. va!? vad är det för idioter som inte gör sitt jobb.

idag har catrine, sanna, carro och helena mysbakisdag. jag vill inget hellre än vara med, men jag ska jobba. tungt och tråkigt. jag vill verkligen inte jobba längre. funderar på att skita i det och ta studielån istället. det är dumt, men jag har inte tid. vi får se.


back in the game

efter över fem månaders blogguppehåll är jag tillbaka. jag har väl ingen direkt ursäkt att jag inte har bloggat på så länge, mer än att våra två datorer har spårat samt att det har varit sommar.

torsdag idag, alltså börjar helgen nu. planen är skola ett par timmar imorgon, sedan dejt med jasmina i täby c, för lite presentshopping samt systemande. sedan åker vi hit och tar en fördrink och fixar oss, efter det bär det av till bergshamra, och andreas. det lär bli roligt, det känns som en evighet jag träffade alla mina drömvänner. nu är dock fotbollssäsongen över för det här året, så jag borde ha tid att umgås.

förövrigt mår jag dåligt av att andra är ledsna och höstdeprimerade. jag vet inte vad  ska säga eller göra, jag är inte den som är bra på att prata. jag står fast vid att jag nog är av det motsatta könet någonstans långt därinne. alla borde förtjäna att må bra, vad vill Gud oss egentligen?! i

dag var det FN-samling i skolan där jag har praktik. så himla fint. fyrorna höll i den. dom läste upp en massa om barns rättigheter, hur illa barn behandlas världen över osv. det finaste var dock då dom sjöng En värld full av liv. då var jag verkligen inte långt från gråten, fick samla mig efteråt så att jag skulle orka leka.

hells kitchen nu, veckans(mickes) höjdpunkt.

RSS 2.0