adressbyte

nu mina vänner byter jag bloggadress. helt enkelt för att blogspot verkar bättre, och för att man kan mmsblogga! mycket roligt tycker jag. så min nya adress är...(hur länkar man? aja): fannynikula.blogspot.com PUSS

Spårkåren

Igår var vi alltså på Kåren. Först middag här hos oss med Emma och Lina, sen mötte vi upp Jas på tåget. Väl på Kåren satt en ensam Kassman och drack öl i väntan på oss, stackarn. Sen spårade vi. Herregud, det är alldeles för billigt för att man ska komma helskinnad därifrån... Spårat är egentligen bara förnamnet. Eftersom diverse föräldrar läser bloggen besparar jag er detaljerna på hur mycket vi drack (tänker på dig också Josefin, du är ju inte 18 än =)), men det var inte okej. När jag kom hem vid 1-snåret hickade jag så mycket så att stackars Micke gick och la sig och sov vidare i soffan. HAHAHA! Jätteroligt men hemskt. Tur att vi hade roligt iaf :)

Helg snart, jobb både lör och sön. Bra för min ekonomi och hälsa. Träning på söndag men jag jobbar ju, så otroligt tråkigt men jag ska höra om någon kan byta... Nena jag vill gärna komma och hälsa på, men jag kan tyvärr inte den här helgen. =/

Nu ska jag städa lite efter gårdagen, sen soffan. PUSS!


no stress

idag är jag tydligen ledig! drömdrömdröm. föreläsningen vi skulle haft i fredags blev flyttad till idag, och idag blev den inställd. inte mig emot, jag har en del att göra ändå. närmsta timmarna kommer att spenderas i stan med slemmet och jas. det blir trevligt :)

igår hände en lustig sak. mamma fick ett brev från försäkringsbolaget där det stod någonting om att anmälan om olyckan är mottagen och en massa annat. det handlade om lilla bilen, alltså den jag alltid kör(tacktacktack mami!). så hon ringde såklart upp mig och undrade om jag visste något om det, och mig veterligen har jag inte krockat eller varit med om en olycka på något annat vis. så idag ringde mami länsförsäkringar, och dom berättade närmre om anmälan. enligt denna skulle min lilla bil ha kört in i en stolpe på E4an vid rönninge/salem, voltat, en annan bil hade fått bildelar på sig, och därmed gjort en anmälan. jaha?!
försäkringskillen berättade också att han som gjort anmälan inte var helt säker på registreringsnumret på den bil som hade voltat. ÅHFAN! hur kan man få göra en anmälan på en sån stor grej utan att vara säker? man blir ju matt.

nu ska jag äta pot&purjsoppa till frulle, det mina vänner är sådant man kan göra när man är ledig. PUSS!


det här med rubriker.

jag tycker inte om rubriker. jag vet aldrig vad jag ska döpa inläggen till, varför ska man överhuvudtaget döpa dem? konstigt påfund. men det är väl så författare känner också, ofta skrivs ju boken färdigt innan de kommer på en titel till den.

helgen då. i fredags blev det mysmiddag hemma med micke framför Idol. vi åt raclette, tyvärr utan min drömsyster och amelie som fastnade i västerås pga vädret. lördagen spenderades i tobis med christian de första timmarna. vi beställde munkar och kanelgifflar via sms av ida som jobbade på favi, och en stund senare kom leveransen. mycket roligt tyckte vi =) senare bar det av mot staden och kryssningsfartyget cinderella. jag orkar tyvärr inte skriva något mer om det än att vi hade roligt! dock är det så slitet, det luktar spya mest överallt och folk är mer än måttligt berusade. jag, jasmina, helena och sanna satt i en av våra hytter ett bra tag och pratade. mer uppskattat för min del än att röja på club 7. kan väl sammanfattade det precis som jasmina sa nyss, att kryssning inte är min grej.

direkt efter kryssningen kom min syster och amelie och hämtade mig. vi mötte upp micke i gamla stan och gick och åt på en mysig italiensk restaurang. det blev pasta bolognese för min del, supergott. det var som vanligt mysigt att träffa dom.. amelusen låg vaken hela tiden och höll oss sällskap. hon låg och tittade upp i taket och jollrade. så mysig, man kan sitta och se på henne i flera timmar.


idag jobbar jag i tobis hela dagen, vilket innebär att jag missar ett seminarie. ingen jätteförlust direkt, tänkte läsa en massa här istället.
nu blir det plugg. pusshej


RSS 2.0