7th heaven

jag hatar det programmet. jag HATAR det verkligen. så jävla klyschigt och äckligt. overkligt. idag födde lucy barn i en hiss! därinne låg en rosa säng och kuddar. sen efteråt kunde hissdörrarna öppnas, då kom hon ut med barnet i famnen. tre sec efter hon hade fött. stor chans! navelsträngen då? uschuschusch vad dåligt det är.

alright, idag la vi oss och solade i järnvägsparken. DRÖMskönt. spelade massa chicago, tessan ägde.
ikväll är det träning, sen ska vi grilla korv med laget. asgott och mysigt.

imorrn, valborg. det kommer bli jääätteroligt, asbra initiativ av catie och jasmo att styra upp en middag. bra gjort tjejer :)  nu ska jag göra kyckligsallad och tagga inför träningen. PUSS på er

trött

idag är jag helt sjukt trött. satt och pluggade till 12 igår, och gick upp 06.30. det funkar liksom inte för mig. jag förstår mig inte på dom människorna som kan plugga hela natten för att sen gå upp till skolan på morgonen. galet.

helgen var behaglig. jobb både fredag och lördag. på lördagskvällen efter jobbet skulle jag ju hem till lina på födelsedagsmiddag, men jag orkade verkligen inte. förlåt tjejer! jag gick hem till mamma en stund, fick med mig ett paket jordgubbar och fick skjuts hem. bra utdelning tycker jag.

idag har vi redovisat moment 1 på kursen. man kunde bara få G eller IG, vi fick såklart G. mycket skönt.. nu är vi i princip lediga hela veckan bortsett från en föreläsning på onsdag som jag inte tror att jag ska gå på. den är säkerligen jätteintressant men den är om allt det vi redan har läst. well see..

nu är det snart träning. tjo


thats what you get when you let your heart win

lördag idag alltså. jobbhelg, och efter den här drömveckan känns det som en vilohelg.
igår hängde vi hos ida ett antal timmar, solade på hennes baksida, och tro det eller ej, badade i valsjön. ok, det var askallt, men ändå inte så farligt. vi doppade oss två gånger. julia dokumenterade med idas mobilkamera, så tror ni mig inte får ni be om bildbevis.
vi spelade chicago också, julia var för söt, hon förstod verkligen inte reglerna. men det var roligt. sen lagade vi en drömpastasallad, stört gott.
vid 3 tiden kände jag att solstinget började ta form, så jag åkte ner till tobaksaffären för att jobba lite. jääättemycket folk, så det var tur att jag kom dit. sen handlade jag o mami en massa mat, åkte hem och gjorde drömgrillspett som janne sen grillade. slängde i mig maten och åkte vidare till ida. vi spelade tp, alla var antingen trötta/lulliga/allmänt spårade så det gick inte så bra.

dusch nu

freitag

okej, klockan är ca 10.15 och jag har redan storstädat hela lägenheten. hurtigt! jag får ju inte missa några viktiga soltimmar hemma på idas baksida.. snart ska jag dit alltså, och vet ni, vi kanske kanske ska bada i valsjön! haha!
ikväll ska jag grilla hemma hos mamma och janne, så himla gott, årets första grillning! det blir inte så mycket av det när man bor i lägenhet..  efter det ska jag förmodligen hem till ida igen och hälsa på alla tjejer som grillar där.

åååh vad fint väder det är, helt otroligt! nu ska jag äta lite frulle och sen bege mig hem till ida. vad ska vi döpa hennes baksida till? tessans balkong heter ju bahamas, då kanske idas baksida är hawaii?

drömnyheter förresten, tessan har ju som sagt bestämt sig för att komma hem över valborg, men nu har även EMME bestämt sig. så himla kul :)

update:
haha, jag och micke drog till centrum för att köpa mjölk och brännskivor. vi kommer tillbaka med lax, skagenröra, skivor, mjölk och 3 par skor. vad hände? för snygga var dom dock, så det gjorde ingenting. sko-artur is the shit!

Drömdagen

Igår mina kära vänner hade jag den bästa drömdagen på hela året. jag äääälskar när det blir såhär fint väder, alla är så glada och vill hitta på en massa roliga saker.

igår skickade jag sms till ida vid tolv och frågade om hon och kicka ville med till stan och ta en öl, klart dom ville, 50 min senare satt vi på tåget in.. smsade lite med della och oscar, dom var inte sena att avböja, så dom gick till fridays i kungsan och tog ett bord i solen. där satt vi i x antal timmar och drack öl. jag brände mig på näsan som vanligt så jag gick till apoteket och köpte sunstick, mkt bra. det var så jäkla trevligt!
vid 5 tiden kom även wimans + viktor dit och tog en öl. nån timme senare åkte vi till söder, till mest kök och bar för att dricka ännu mer öl och för att äta lite middag. vid 8 kom även min drömpojkvän dit, sen gick vi vidare till o'learys och såg på champions league. vi åkte väl hem vid 11, efter cirka 10 timmars öldrickande.. och idag undrar jag varför jag är så jäkla bakis?

hursom, DRÖMDAG! tacktack alla vänner. hur underbart är det inte när man traskar runt på götgatan i bara klänning utan att frysa?? ååh vad jag älskar vår/sommar


Godmorgon.

Första morgonen med bloggen..  idag är jag helt ledig och micke börjar inte förrän 15, så vi bestämde att ingen väcker någon.. mycket tråkigt att sitta här själv nu, jag trodde att han skulle vakna först. haha!
drömväder idag också, jag måste uuut, jag får dåligt samvete av att sitta inne när det är fint väder. funderar på att åka till typ jysk och köpa en brassestol.. men jag har ingen bil. tror ni att man kan ta pensionärsbussen dit? den går ju i princip utanför mitt hus och sen vidare till willys.

ååh just det, namninsamlingen går mycket bra. två nya namn på listan,
6. Jasmina
7. Pinto

jag och pinto har även kommit med ett erbjudande tessan sällan kan tacka nej till, vi tänker hämta henne i linköping på tisdag!

förövrigt måste jag ringa philips igen, vår tv brusar supermycket. jag ringde dom igår, då trodde dom att det var något fel på antennsladden, men eftersom det brusar när vi ser på dvd kan det inte vara det. det är som värst nu på morgnarna, det går inte att se på tv med ljud eftersom allt bakgrundsljud överröstar talet osv.

nej, nu är det dags för frulle och sen plugg.. ouff!

Tessan måste hem på Valborg!

min käre vän Therese står i valet och kvalet om hon ska komma hem över Valborg.. enligt mig och flera andra måste hon det, men det krävs lite för att övertala henne. så jag tänkte att de som vill att hon ska komma hem kommenterar här, så kanske vi får ihop en liten lista. haha!

hittills är vi:

1. Jag själv
2. Tessans mamma Ewa
3. Fredrik
4. Camilla
5. Micke (konversationen gick till såhär: -micke, visst vill du att tessan ska komma hem över valborg? stackarn ser frågande på mig varpå jag säger; säg bara ja! eeh, okej då..)

så nu är vi alltså fem stycken. kom igen nu!

young folks

kände att det var dags för mig att börja blogga nu när sommarn närmar sig.. vet inte varför, kanske för att det händer så mycket roligt just nu som jag vill minnas?

hursom, idag hade vi lite skola på morgonen, vi träffade våra handledare i Alcea-huset. drömskönt att kunna gå upp 20 min före jag börjar, istället för 2 timmar innan minst. vi hade lite fika vid 10, satte oss på nån balkong och snackade skit. slutade vid 12, då åkte jag hem till mami och la mig på verandan och solade och läste DN på stan. hur skönt som helst. efter några timmar ringde pinto och frågade om jag skulle med till ip och spela fotboll, det kan jag aldrig banga på.. drömdag!

dock vred jag till knät när vi spelade, förlåt mamma jag har lovat att använda knäskydd, hoppas att det går över till imorgon.

såg just på msn att sofie kommer hem, den 4 juni. jag kan knappt tro det, jag längtar så jäkla mycket..
DRÖM!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0